Kvinne som trener Crossfit med rep

Passer CrossFit for deg?

Er du usikker på om CrossFit passer for deg? Ikke fortvil, CrossFit passer i utgangspunktet for alle, uavhengig av alder, kjønn eller form. Alle øvelser tilpasses enkelt den enkeltes fysiske utgangspunkt. En Pull-up kan godt gjøres med strikk og en armheving kan gjøres på knærne, eller på en boks. Du konkurrerer primært med deg selv, og det viktigste i CrossFit er at du når dine egne mål.

Hensikten med CrossFit er rett og slett å bli så veltrent som mulig. I CrossFit setter vi ikke begrepet «veltrent» i sammenheng med å være den største gutten eller jenta på treningsstudioet.

For å sikre at alle som trener hos oss har grunnleggende kunnskap om de ulike øvelsene CrossFit består av, vil vi bruke god tid og gå nøye igjennom øvelsene vi gjør. Vil vi aldri «kaste» deg ut i noe du ikke behersker. For oss er det veldig viktig at man bygger seg opp “steg for steg”.

Hvis du har en skade, kan og bør du sannsynligvis også trene CrossFit. Det handler bare om å trene rundt skaden. Ved å gjøre funksjonelle bevegelser, styrker du områdene rundt skaden slik at kroppen din avlaster dette området. Slik blir du faktisk fortere frisk. Uansett bør du alltid rådføre deg med lege/fysioterapeut, og gi beskjed til oss i forkant av timen du skal delta på slik at forbehold kan tas. Vi besitter masse kunnskap og tilrettelegger gladelig treningen for deg.

HUSK: Man er svært sjeldent for skadet til å kunne trene. Gjennom tilpasning av øvelser til den enkeltes utgangspunkt og eventuelle begrensning vil vi kunne gi absolutt alle en fullverdig og god treningsøkt.